250 g bilych fazoli, 3 lzice oleja, spetka salveje, 1 krabicka rajcatoveho protlaku, sul, pepr
Fazole predem namocime do studeneho vody. Pak je v teze vode uvedeme do varu a varime zvolna, az jsou mekke, asi 2 hodiny. Varene fazole nechame odkapat. V kastrole rozehrejeme olej se spetkou salveje, pridame fazole a chvili na tuku dusime. Pak pridame rajcatovy protlak a podle chuti sul a pepr. K temto fazolim muzeme podavat vurty upecene na ohnicku nebo na panvi.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
29. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat