400 g fazoli, sul, 6 vajec, 250 g balkanskeho syra, sladka paprika, pepr, salek mleka, petrzelova nat
Prebrane, proplachnute a predem namocene fazole uvarime domekka a pred dovarenim je osolime. Mezitim uvarime 4 vejce natvrdo, oloupeme je a pokrajime na platky. Do vymasteneho pekace vlozime vrstvu uvarenych odcezenych fazoli, na ne naklademe platky vajec, osolime, lehce poprasime paprikou, posypeme strouhanym syrem a pokapeme olejem. Vytvorime jednotlive vrstvy, posledni vrstvou budou opet fazole. Zbyvajici 2 vejce rozmichame s mlekem a jemne nasekanou petrzelovou nati, fazole zalijeme a zapekame pri vyssi teplote v dobre vyhrate troube asi 30 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat