250 g hrachu, 150 g ryze, 1 cibule, sul, 100 g masla, cesnek, pepr, majoranka
Predem namoceny hrach uvarime domekka. Na casti sadla zpenime nadrobno nakrajenou cibuli, pridame prebranou a sparenou ryzi, osmahneme, zalijeme vodou, osolime a udusime domekka. Mekky hrach opatrne promichame s udusenou ryzi, ochutime peprem, majorankou a prolisovanym cesnekem se soli. Promastime zbylym sadlem. Podavame stejnym zpusobem jako hrach s kroupami, to znamena s kouskem uzeneho nebo peceneho masa.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
29. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat