400 g hrachu, 30 g sadla, 20 g hladke mouky, 1/8 litru mleka, sul, pepr, 5 strouzku cesneku, majoranka
Predem namoceny hrach uvarie domekka. Ze sadla a mouky pripravime svetlou jisku, zredime chladnym mlekem a povarime na besamel. Hrach prolisujeme nebo rozmixujeme, zredime besamelem, ochutime peprem, prolisovanym cesnekem, soli a majorankou. Kasi dobre vyslehame. Pri podavani mastime sadlem s osmazenou cibulkou. Podavame s opecenou uzeninou, uzenym masem a doplnujeme kysanym zelim a zeleninou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
29. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat