200 g hrachu, 2 varene brambory, 1 vejce, 200 g salamu nebo zbyleho masa, sul, pepr, majoranka, asi 6 strouzku cesneku, strouhanka, na obaleni vejce, dalsi strouhanka a olej na smazeni
Domekka uvareny hrach prolisujeme spolu s uvarenymi brambory. Promichame s vejcem, pridame na kosticky nakrajene maso nebo salam, osolime, okorenime. Hmotu podle potreby zahustime strouhankou. Tvorime karbanatky, ktere obalujeme v rozslehanych vejcich a ve strouhance. Usmazime po obou stranach dozlatova. Podavame s bramborovou kasi a se zeleninovym salatem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
29. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat