16. prosince 2009

Indická pánev s čočkou

500 g zelenych fazolek, 1 cibule, 1 strouzek cesneku, 1 lzicka mleteho zazvoru, 1 cervena chilli papricka, 1 lzicka kurkumy, 2 rajcata, 100 g predvarene cocky, 1 lzice citronove stavy, sul, nekolik listu libecku

 Fazolky ocistime a omyjeme. Cibuli oloupeme a nadrobno posekame. Cesnek olupeme a prolisujeme. Zazvor nechame na oleji spolu s cibuli a cesnekem krasne zesklovatet. Chilli papricku nadrobno nakrajime a spolu s kurkumou pridame k cibuli a cesneku. Pote nechame 2 minuty povarit. Rajcata ocistime a nakrajime na velke kusy. Povarime je v 100 ml vody, az zmeknou. Predvarenou cocku uvarime podle navodu na obalu, zaroven s cockou povarime pripravene fazolky. Povarenou cocku a fazolky pridame k pripravenemu korenenemu zakladu s rajcaty. Jeste chvilu podusime, pridame citronovou stavu, osolime a muzeme dochutit take kecupem. Podavame s cerstvym pecivem.


Žádné komentáře:

Okomentovat