500 g zelenych fazolek, 1 cibule, 1 strouzek cesneku, 1 lzicka mleteho zazvoru, 1 cervena chilli papricka, 1 lzicka kurkumy, 2 rajcata, 100 g predvarene cocky, 1 lzice citronove stavy, sul, nekolik listu libecku
Fazolky ocistime a omyjeme. Cibuli oloupeme a nadrobno posekame. Cesnek olupeme a prolisujeme. Zazvor nechame na oleji spolu s cibuli a cesnekem krasne zesklovatet. Chilli papricku nadrobno nakrajime a spolu s kurkumou pridame k cibuli a cesneku. Pote nechame 2 minuty povarit. Rajcata ocistime a nakrajime na velke kusy. Povarime je v 100 ml vody, az zmeknou. Predvarenou cocku uvarime podle navodu na obalu, zaroven s cockou povarime pripravene fazolky. Povarenou cocku a fazolky pridame k pripravenemu korenenemu zakladu s rajcaty. Jeste chvilu podusime, pridame citronovou stavu, osolime a muzeme dochutit take kecupem. Podavame s cerstvym pecivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat