4 veprove kotlety, 200 g sojovych bobu, sul, olej, cibule, rajsky protlak nebo kecup, 1 lzici polohrube mouky, pepr, pripadne feferonky
Sojove boby uvarime domekka a ocedime. Na oleji zpenime nadrobno nasekanou cibuli, opeceme na ni na nudlicky nakrajene veprove kotlety bez kosti, osolime, opeprime, pripadne pridame feferonky, mirne podlijeme, pridame rajsky protlak nebo kecup a dusime asi 20 minut. Potom k masu pridame uvarene sojove boby, v trosce studene vody rozkvedlanou mouku, vmichame do pokrmu a jeste kratce povarime. Podavame s chlebem nebo s ryzi, vhodnou prilohou jsou i varene testoviny.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat