Prebrany, proprany a namoceny hrach uvarime domekka, muzeme samozrejme pouzit take hrach predvareny. Po odcezeni jej prendame do vymasteneho a strouhankou vysypaneho pekacku, prelijeme sadlem, v nemz jsme osmazili nat a bazalku, posypeme oprazenou strouhankou a zapaceme v dobre vyhrate troube. Jednotlive porce podavame ozdobene nudlickami sterilovane papriky a na kosticky nakrajenou sterilovanou okurkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. prosince 2009
Zapečený hrách
400 g hrachu, 100 g sadla, strouhanka, 2 cibule, 5-6 strouzku cesneku, sul, petrzelova nat, bazalka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat