200 g bilych fazoli, sul, 2 kostky cukru, 250 g brambor, 1 velke jablko, 2 kysele okurky, 1 cibule, 1/2 celeru, 1 mrkev, 50 g tvrdeho syra, 1 lzice octa, citronova stava, 100 g majonezy, 2 lzice huste kysane smetany, pepr
Fazole namocime den predem a potom je uvarime s trochou soli a cukru domekka. Fazole ocedime, pridame uvarene, oloupane brambory, nakrajene na kosticky nebo na platky, nastrouhane jablko, syr, okurky, cibuli, uvarenou mrkev a celer. Vsechno dobre promichame, pokapeme octem a citronovou stavou, zalijeme majonezou a kysanou smetanou a okorenime peprem, pripadne dosolime. Nechame ulezet a podavame bud jako samostatny pokrm nebo jako prilohu ke smazenym rizkum ci rybam.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat