200 g prorostleho veproveho masa nebo bucku, 30 g sadla, 1 cibule, 200 g zluteho hrachu, 100 g malych krupek, sul, sladka paprika, 5 strouzku cesneku, majoranka, petrzelka
Predem namoceny hrach a sparene krupky uvarime temer domekka. Na sadle zpenime nadrobno nasekanou cibuli, pridame na kostky nakrajene maso, po vsech stranach opeceme, zaprasime paprikou, promichame, pridame k polevce a varime, az je vse mekke. Polevku ochutime soli, prolisovanym cesnekem, majorankou a petrzelkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat