350 g brambor,3 mrkev,2 stonky celerových listů,850 ml zeleninového vývaru,bílý pepř, mletý (strouhaný) muškátový oříšek,sůl,2 lžičky sušené majoránky
Brambory, mrkev a celerové listy omyjte.Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky, stejně tak mrkev.Celerové listy jemně nasekejte.Vývar uveďte do varu a přidejte zeleninu a celer. Přikryjte pokličkou a vařte na mírném ohni asi 20 minut.Polévku propasírujte,ochuťte pepřem, muškátovým oříškem a solí a přidejte majoránku Nechte chvilku rozležet a pak servírujte.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat