700 g brambor, 300 g bilych fazoli, 200 g sunkoveho salamu, 1 cibule, 2 nakladane okurky, 1 velke nebo 2 mala jablka, kousek mrkve a celeru, 2 natvrdo uvarena vejce, majoneza, sul, olej, pepr, horcice a ocet
Uvarene brambory nechame vychladnout, oloupeme je a nakrajime je na kosticky nebo na platky. Predem namocene fazole uvarime domekka, ocedime a nechame okapat. Ostatni prisady rovnez nakrajime na kosticky, mrkev a celer pouzijeme z polevky. Pridame majonezu, ochutime a opatrne promichame. Pridame jeste trochu oleje ak je-li salat husty, muzeme pridat i nekolik lzic neuslehane smetany ke slehani. Podavame jako svatecni prilohu ke smazenym rizkum.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat