500 g cibule,50 g sádla nebo oleje,cukr dle chuti,drcený kmín dle chuti,jablečný ocet dle chuti,sůl
Jednu cibuli pokrájejte nadrobno. Ostatní cibule rozpulte, pokrájejte na plátky, vložte do osolené vroucí vody,cca. 4 minuty ji povařte,zceďte a nechte okapat. V hlubší pánvi rozehřejte tuk, zpěňte na něm drobně pokrájenou cibuli, přidejte k ní ostatní povařenou cibuli.Přidejte kmín, ochuťte solí a cukrem a poduste doměkka. Pode chuti cibulové zelí okyselte octem. Podávejte s chlebem, bramborem nebo jako přílohu tak jako dušené zelí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat