200 g cocky, kousek slaniny, 1 lzice oleje, kousek celeru, 1 mala cibule, 1 rajce, sul
Cocku neni treba vzdycky namacet, ale jenom ji prebereme a proplachneme. Do kastrolu dame na kosticky nakrajenou slaninu, nechame ji rozpustit, pridame trochu oleje a nadrobno nasekanou cibuli. Vsechno nechame zpenit, pridame ocisteny a nastrouhany celer, vsechno osmahneme, pridame cocku a asi 5 minut ji obracime v teto smesi na velmi mirnem plameni. Zalijeme vodou, aby cocka byla zakryta a pro dobrou chut pridame jeste jedno rozkrajene rajce, ktere muzeme predem ponorit do varici vody a sloupnout slupku. Cocku zvolna podusime, az nez je mekka. Po celou dobu duseni ji nechame zakrytou, pred dokoncenim cocku osolime a pripadne jeste dokorenime korenim vegeta.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat