400 g cocky, 40 g tuku, 1 cibule, 1 lzice hladke mouky, tymian, sul, pepr, ocet
Predem namocenou cocku uvarime se spetkou tymianu. Na tuku zpenime nadrobno nasekanou cibuli, zaprasime moukou, osmahneme, zredime trochou studene vody, dobre rozslehame a vlijeme do cocky. Omacku ochutime octem a peprem a jeste chvili varime. Podavame se sazenymi vejci nebo s uzeninou a s okurkami. Tato uprava cocky je oblibenym pokrmem o silvestrovske pulnoci, kdy byva doplnena jeste kouskem ovaru nebo peceneho bucku. Cocku pri podavani mastime sadlem a osmazenou cibulkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat