4 veprove kotlety, 2 velke platky varene sunky, 4 platky salamu, rajska omacka, olivovy olej na smazeni, 500 g loupanych fazoli, 4 platky cerneho prejtu, 1 strouzek cesneku
Rozpalime olej na panvi se strouzkem cesneku. Kdyz je cesnek osmazeny dozlatova, vyndame jej z panve a rychle osmazime kotlety dozlatova po obou stranach. Uvarime loupane fazole, ktere jsme predtim pres noc namocili do studene vody a dame je do vyssiho kastrolu. Pridame trochu rajske omacky. Dale pridame kotlety, sunku, prejt a salam. Prikryjeme poklici a varime 15 minut ve stredne vyhrate troube.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat