400 g fazoli, 40 g masla, 1 cibule, 30 g hladke mouky, hrnek vyvaru z fazoli, sul, pepr, ocet
Prebrane, promyte a namocene fazole uvarime domekka. Na masle zpenime nadrobno nasekanou cibuli, prisypeme mouku a za staleho michani pripravime svetlou cibulovou jisku. Rozredime ji vyvarem z fazoli, do ktereho muzeme pridat bujonovou kostku a povarime. Potom vmichame uvarene a scezene fazole, osolime, opeprime, podle chuti okyselime octem a jeste nechame prejit varem. Podavame s varenymi bramborami a volskym okem, muzeme ozdobit, muzeme ozdobit kopeckem zakysane smetany a snitkou pazitky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat