400 g bilych fazoli, 1 cibule, 4 strouzky cesneku, bobkovy list, 1 dl oleje, 20 g hladke mouky, petrzelova nat
Fazole prebereme, proplachneme vodou, namocime a druhy den domekka uvarime s celou cibuli, cesnekem, bobkovym listem. Prisady potom odstranime. Uvarene fazole scedime, prolijeme olejem, promichame, zasypeme hladkou mukou a po promichani lehce oprazime na panvi s vetsim mnozstvim jemne nasekane petrzelky. Podavame s karbanatky, sekanou peceni nebo uzeninou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat