250 g fazoli, sul, pepr, pul salku oleje, 1 cibule, 100 g mrkve, 100 g hrasok, 5-6 strouzku cesneku, bazalka, vyvar z bujonove kostky, 100 g ryze
Prebrane, proprane a namocene fazole uvarime domekka, osolime a opeprime. Zvlast v kastrolku na oleji zpenime nadrobno nakrajenou cibuli a cesnek, pridame jemne nasekanou cerstvou nebo susenou bazalku, na kosticky nakrajenou mrkev a cerstvy nebo proplachnuty sterilovany hrasek, podlijeme vyvarem a spolecne podusime. prebranou ryzi proplachneme teplou vodou, vlozime k zelenine, pridame vodu, osolime, lehce promichame a dusime domekka. Dusenou ryzi smichame s fazolemi a podavame.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat