200 g bilych fazoli, 60 g anglicke slaniny, sul, kecup, 4 krajice chleba
Predem namocene fazole uvarime domekka, osolime, ocedime. Slaninu nakrajime na kosticky a castecne vyskvarime. Skvarecky vybereme z panve na talirek a ve zbylem tuku osmazime po obou stranach chleb. Skvarky promichame s teplymi fazolemi. Na talir dame topinku, na ni navrsime fazole a podle chuti pokapeme kecupem. Je to oblibena a zdrava anglicka snidane.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat