150 g fazoli, 2 lzice oleje, 1 cibule, 40 g hladke mouky, 1 lzice papriky, sul, vyvar z masoxu, 1 paprikova klobasa, 1 lzice oleje
Fazole prebereme, proplachneme a den predem namocime. Uvarime je v teze vode domekka. Mezitim nechame na oleji zpenit oloupanou, nadrobno nakrajenou cibuli, pridame mouku a pripravime cibulovou jisku. Zamichame do ni papriku, nechame rozpustit a teprve potom zredime vyvarem nebo vodou s pridanim masoxu, osolime a dobre povarime. Do hotove jisky pridame mekke fazole a nakonec nakrajenou klobasu osmazenou na oleji.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat