150 g bilych fazoli, 3 lzice sadla, 2 lzice hladke mouky, 1 cibule, 1 nozka ostre palive klobasy, 150 g korenove zeleniny, sul, ocet, cesnek, 1 bobkovy list
Fazole prebereme, proplachneme, zalijeme studenou vodou a nechame nekolik hodin nabobtnat. Pote je uvarime domekka. V kastrole na sadle osmahneme najemno nakrajenou cibuli, prisypeme mouku a usmazime jisku. Pridame na kosticky nakrajenou nebo na nudlicky nastrouhanou zeleninu, klobasu a zalijeme vyvarem s fazolemi, osolime, okyselime octem, okorenime bobkovym listem a dobre povarime. Podavame s cerstvymi bagetami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat