200 g bilych fazoli, 30 g sadla, 30 g hladke mouky, 2 dl mleka, 1 cibule, 1 mrkev, bobkovy list, tymian, sul, pulka housky, lzice sadla, cesnek
Prebrane a proplachnute fazole namocime pres noc do vody, druhy den je v teze vode uvarime s pridavkem cibuli a koreni. Temer mekke fazole zahustime svetlou jiskou pripravenou se sadla a mouky, pridame na kosticky nakrajenou mrkev a povarime. Kdyz jsou fazole a mrkev mekke, okorenime polevku prolisovanym cesnekem a zjemnime mlekem. Podavame s kostickami housky usmazenymi na kousky sadla.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat