4 cibule, 500 g predvarenych fazoli, uvarenych podle navodu na obalu, 4 lzice olivoveho oleje, 100 ml instatniho zeleninoveho vyvaru, 2 lzice jablecneho octa, sul, pepr, 1 kren nebo primerene mnozstvi krenexu, 1 jablko, 1 svazek redkvicek, nekolik salatovych listu, trochu kopru
Cibuli oloupeme a nakrajime na platky. Uvarene fazole ocedime. Cibulku nechame na oleji zesklovatet. K podusene cibulce pridame jablecny ocet. Kren oloupeme, omyjeme a nastrouhame najemno. Matjesove filety pokrajime na male nudlicky. Jablka omyjeme, ale neloupeme, zbavime jadrincu a nakrajime na ctvrtky a ty jeste na tenke platky. Redkvicky omyjeme a nakrajime na kolecka. Vsechny uvedene prisady velice opatrne promichame vidlickou. Na talir naaranzujeme dokola omyte salatove listy a na ne peclive rozlozime salat. Posypeme omytym nasekanym koprem, muzeme ozdobit tez platkem rajcete nebo ctvrtkou natvrdo uvareneho vejce.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat