400 g fazoli, 3 vetsi jablka, 1/2 celeru, citronova stava, sul, cukr, olej, 3 lzice zakysane smetany, 6 lzic bileho jogurtu
Fazole predem namocime a uvarime domekka, potom ocedime. Do vetsi misy nastrouhame omyta, oloupana, jadrincu zbavena jablka a oloupany a ocisteny celer. Jablka a celer okamzite poradne zakapeme citronovou stavou a dobre promichame, aby nezhnedla. Do misy s celerem a jablky pridame uvarene fazole, ochutime soli, cukrem, pridame olej a zakysanou smetanu i jogurt. Vse dobre promichame a nechame odlezet v chladnu. Podavame k pecenemu masu, rybimu file pecenemu na masle nebo jen tak se slanym pecivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat