200 g bilych fazoli, 200 g liboveho veproveho masa, 1 cibule, kousek sadla, 30 g hladke mouky, sul, pepr, sladka paprika, cesnek, kecup
Fazole den predem namocime. Druhy den dolijeme vodu, pridame na kousky nakrajene maso a varime, az oboji zmekne. Na tuku osmahneme drobne nakrajenou cibuli, zaprasime moukou, osmahneme, okorenime peprem a paprikou a ihned zalijeme trochou studene vody. Vlijeme do polevky, pridame cesnek, kecup a pripadne polevkove koreni Maggi. Podavame s chlebem nebo rohlikem jako samostatne jidlo.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat