200 g bilych fazoli, olej, 600 g skopove plece, sul, pepr, zazvor, 2 lzice ostreho kecupu, citronova stava
Bile fazole zalijeme studenou vodou a nechame asi 6 hodin bobtnat. Pote je uvarime domekka. V kastrole na oleji osmahneme nahrubo pokrajene oloupane cibule. Kdyz zruzovi, vlozime na platky nakrajenou skopovou plec. Osolime, okorenime spetkou pepre a zazvoru, zakapeme 2 lzicemi ostreho kecupu, citronovou stavou a dusime v mirne vyhrate troube. Tesne pred podavanim pridame k masu uvarene fazole a lehce prohrejeme. Vhodnou prilohou je bile pecivo nebo kukuricna polenta.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat