320 g žampiónů,350 g libového hovězího,10 lžic citrónové šťávy,olej,petrželová nať,2 lžíce sojové omáčky,1 masový vývar v kostce,500 g brokolice,1 feferonka,3 stroužky česneku,150 g kuskusu,sůl, mletý pepř
Žampiony omyjte, očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Hovězí steaky mírně naklepejte, osolte, opepřete a pokapejte citrónovou šťávou. V pekáčku opečte maso z obou stran na rozehřátém oleji. Opečené vyndejte a uchovejte v teple. Na zbylém oleji orestujte houby, vraťte opečené maso, ochuťte sójovou omáčkou, podlijte vývarem a dejte do trouby péci. Feferonku zbavte semínek, nakrájejte na proužky, česnek na plátky a přidejte k masu.Omytou brokolici rozdělte na růžičky, povařte v mírně osolené vodě, sceďte a nechte okapat. Kuskus zalijte vroucí vodou, osolte a nechte nabobtnat. Při podávání servírujte maso s houbovou směsí, růžičkami brokolice a kopečkem kuskusu. Zdobte sekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat