200 g hrachu, 1 cibule, 30 g rostlinneho tuku, 30 g hladke mouky, mlety pepr, kmin, sul, 1 kelimek bileho jogurtu
Predvareny nebo predem namoceny hrach uvarime domekka. Na tuku osmahneme drobne nakrajenou cibuli, zaprasime moukou, zalijeme chladnou polevkou z hrachu, rozslehame, pridame prolisovany hrach, sul, pepr, kmin a vse dobre povarime. Do zahustene polevky vlijeme dobre rozkvedlany jogurt a dale nevarime, pouze prohejeme. Podavame s houskou pokrajenou na kosticky a osmahnutou na tuku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat