200 g hrachu, 40 g tuku, 30 g polohrube mouky, cibule, pepr, 2 lzicky susene sladke papriky, sul, testoviny, polevkove koreni maggi
Predem uvareny hrach namocime domekka. Na tuku osmahneme nadrobno nakrajenou cibuli, zaprasime moukou, osmahneme, okorenime peprem a paprikou, podlijeme chladnou polevkou, rozslehame, pridame prolisovany hrach a dobre povarime. Hotovou polevku osolime a vlozime zvlast uvarene testoviny, nejvhodnejsi budou polevkove nudle nebo male muslicky. Hotovou polevku muzeme doplnit take zvlast uvarenymi malymi krupkami. Dochutime polevkovym korenim Maggi.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat