200 g hrachu, 40 g sadla, 40 g hladke mouky, 40 g slaniny, klobasa, cesnek, sul, pepr
Predem namoceny hrach uvarime domekka. Ze sadla a mouky pripravime svetlou jisku, zredime ji chladnym vyvarem z hrachu nebo trochou studene vody a dobre povarime. Potom pridame rozmixovany hrach, sul, prolisovany cesnek, pepr a jeste kratce povarime. Slaninu nakrajime na kosticky, rozskvarime a osmazime v ni na kolecka nakrajenou trvanlivou klobasu nebo obycejny parek. Polevku nalijeme do taliru a doplnime slaninou a klobasou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat