600 g kuřecího masa,200 ml bílého vína,1 lžíce rajčatového protlaku,200 g čerstvých hub (nebo naložených
ve vlastní šťávě či mražených),4 stroužky česneku,50 g rostlinného tuku nebo oleje,hladká mouka, mletý pepř, sůl
Maso nakrájejte na porce, osolte, opepřete, obalte v hladké mouce. Ze všech stran prudčeji orestujte na rozpáleném tuku, pak mírně podlijte,přiklopte a duste do měkka. Porce masa občas obraťte. Pak přilijte víno, rajčatový protlak a houby, které jste předtím samostatně podusili s utřeným česnekem. Ještě chvíli poduste. Podávejte s rýží nebo bramborem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. ledna 2010
Kuřecí maso dušené s houbami a česnekem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat