450 g květáku,sůl,1 cibule,olej,4 vejce,500 g brambor
Očištěný květák rozeberte na menší díly a uvařte v osolené vodě. Zceďte jej a rozsekejte. Na oleji dosvětla osmažte nadrobno pokrájenou cibulku, přidejte na ni květák, osolte, opepřete a zalijte rozkvedlanými vejci.
Míchejte, až se vajíčka srazí. Podávejte s vařenými brambory a zeleninovým, nejlépe hlávkovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. ledna 2010
Květákový mozeček s vařenými brambory
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat