200 g barevnych fazoli, 100 g uzeneho masa, lzice oleje nebo sadla, 2 cibule, cesnek, mrkev, kousek celeru, zelena paprika, lzice rajcatoveho protlaku, 1 bobkovy list, koreni chilli, paliva mleta paprika, 1 lzice hladke mouky, 15 g masla
Prebrane, proplachnute a den predem ve studene vode namocene fazole uvarime temer domekka spolecne s uzenym masem. Na oleji zpenime drobne nakrajenou cibuli, pridame prolisovany cesnek, na kousky nakrajenou mrkev, celer a papriku a dusime asi 15 minut, pak je pridame k fazolim spolecne s korenim arajcatovym protlakem a uvarime domekka. Polevku umixujeme nebo prolisujeme, zahustime svetlou maslovou jisku, osolime a jeste kratce povarime.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Lisovaná fazolová polévka s uzeným masem a zeleninou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat