60 g cibule, 40 g masla, kostka masoxu, 120 g hrachu, 20 g rajcatoveho protlaku, sul, pepr, litr smetany
Nadrobno nakrajenou cibuli osmazime na masle dozlatova. Prilijeme vyvarem z masoxu a pridame hrach, ktery jsme nechali pres noc namoceny ve vode. Uvarime, prolisujeme nebo rozmixujeme a pridame rajcatovy protlak. Polevku osolime, okorenime a asi 10 minut varime na velmi slabem ohni, hrachova polevka rada utika. Hotovou polevku zjemnime smetanou. Mongolska hrachova polievka
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat