200 g predvareneho hrachu, 40 g masla, 50 g hladke mouky, 1/8 litru mleka, 6 strouzku cesneku, sul
Hrach zalijeme vodou, asi pul hodiny povarime a prolisujeme. Z masla a mouky pripravime svetlou jisku, zredime ji trochou studene vody nebo polevky, rozslehame a zavarime do polevky. Okorenime prolisovanym cesnekem, osolime a doplnime mlekem nebo sladkou smetanou. Podavame s rohlikem nebo houskou posekanou na kosticky a osmazenou na masle.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat