200 g sojovych bobu, sul, bobkovy list, 1 kelimek zakysane smetany, 2 vejce, 3 lzice polohrube mouky, 1 masox, 1 mrkev, 1 cibule
Sojove boby den predem namocime a v teze vode uvarime domekka. Osolime az tesne pred koncem vareni. Soju varime s bobkovym listem, ktery z polevky vyjmeme. V trosce mleka nebo studene vody rozmichame mouku, vlijeme do soji, pridame kelimek zakysane smetany, povarime, pridame masoxovou kostku, 2 rozkvedlana vejce a spolecne jeste povarime. Na trosce oleje zpenime nasekanou cibuli, orestujeme na ni ocistenou a nastrouhanou mrkev a pridame do polevky. Jeste kratce povarime a nakonec muzeme okorenit sekanou petrzelkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat