200 g hrachu, 200 g hoveziho masa, 200 g klobasy nebo parku, 30 g sadla, 30 g hladke mouky, 1 cibule, 6 strouzku cesneku, sul, pepr, polevkove koreni Maggi
Den predem namoceny hrach uvarime spolu s masem. Mekke maso vyjmeme a hrach rozmixujeme. Zvlast si pripravime svetlou cibulkovou jisku, zalijeme ji trochou studene vody a smichame s prolisovanym hrachem, rozslehame a dobre povarime. Polevku okorenime peprem, osolime, pridame prolisovany cesnek, vlozime do ni prohrat na kousky nakrajene hovezi maso a uzeninu. Podavame jako samostatny pokrm s krajicem chleba.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat