150 g hrachu, 100 g hoveziho masa, 100 g klobasy, 50 g sadla, 20 g hladke mouky, 1 cibule, 4 strouzky cesneku, sul, pepr, polevkove koreni
Predem prebrany a namoceny hrach varime spolecne s hovezim masem domekka. Uvarene maso vyjmeme a hrach umeleme nebo prolisujeme. Ze sadla a mouky si pripravime svetlou jisku, pridame nakrajenou cibuli a prolisovany cesnek, vse zalijeme vyvarem z hrachu a masa a vodou. Pak pridame rozmelneny hrach, polevku dosolime, opeprime a za staleho michani dobre povarime. Nakonec vmichame do polevky maso nakrajene na kostky a platky klobasy. Dochutime polevkovym korenim a podavame s cernym chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat