1 šálek olivového oleje,2 lilky,1 červená paprika,4 středně velké cukety,4 rajčata,2 cibule,20 mladých cibulek,1 šálek bílého vína,2 stroužky česneku,tymián, petrželka, bobkový list, sůl, pepř,bylinky nebo zelená paprika na ozdobu
Rajčata spařte vroucí vodou, ochlaďte ve studené,oloupejte je a nakrájejte. Na pánvi rozpalte olej, přidejte najemno nakrájenou cibuli, česnek a mladé cibulky. Přidejte rajčata, koření, sůl a vše podlijte vínem. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte 3 minuty. Poté vložte plátky cukety, proužky červené papriky a na kostičky nakrájené lilky.Pod pokličkou vařte na mírném ohni 45 minut.V míse povrch nazdobte bylinkami nebo kroužky zelené papriky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat