hrst fazoli, hrst hrachu, hrst susenych hub, hrst cocky, hrst mensich krup, hrst pohanky, susene svestky, kousek mrkve, celeru a petrzele, 4 brambory, sul, polevkove koreni, kousek masla, 2 lzice hladke mouky, pepr
Den predem si namocime hrst hrachu, hrst fazoli a hrst susenych hub. Druhy den dame spolu do hrnce varit a pridame opet po hrsti cocky, mensich krup a pohanky, mame-li, pridame trochu pokrajenych susenych svestek. Kdyz je vse polomekke, pridame nadrobno nakrajenou korenovou zeleninu a brambory. Nakonec scedracku zahustime jiskou z masla a mouky, osolime a mirne opeprime. Muzeme podavat i jako samostatny pokrm s pecivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat