250 g soji, sul, bobkovy list, cibule, cesnek, 1 konzerva tunaka v oleji nebo ve vlastni stave, 4 vejce, 2 sterilovane okurky, 2 lzice zakysane smetany, 1 kelimek bileho jogurtu, 2 lzice majonezy
Soju prebereme, proplachneme studenou vodou a uvarime temer domekka s pridanim bobkoveho listu, cibule a cesneku. Prisady pred dokoncenim vareni odstranime a soju osolime. Jeste chvili ji povarime, potom scedime a nechame dobre vychladnout. Vejce uvarime natvrdo, oloupeme a nakrajime na platky. Ve vetsi mise smichame soju, vejce, tunaka i s nalevem, pridame smetanu, jogurt, majonezu, nasekanou cibulku, sterilovanu okurku, podle potreby prisolime a dobre promichame. Dame vychladit a podavame s pecivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat