200 g bilych fazoli, 200 g libovejsiho uzeneho bucku, 1 lzice oleje, 30 g hladke mouky, 1 cibule, sul, sladka mleta paprika, 2 lzice rajcatoveho protlaku, 5 strouzku cesneku, pepr, ocet, cukr, bobkovy list
Fazole pres noc nebo nekolik hodin predem namocime. Dolijeme vodu, pridame maso a bobkovy list a uvarime domekka. Zvlast na oleji zpenime nadrobno nasekanou cibuli, zaprasime ji moukou, osmahneme, okorenime peprem a paprikou a odstavime z plotny. Pridame rajcatovy protlak nebo kecup, zalijeme prochladlou polevkou a dobre povarime. Potom pridame fazole, na kosticky nakrajane maso a polevku ochutime rozmackanym cesnekem, soli, octem a cukrem. Jeste chvili povarime a podavame s bilym pecivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat