400 g fazoli, 1 cibule, 3 lzice oleje, ocet, sul, pepr, petrzelka
Predem namocene fazole uvarime domekka a ocedime. Jeste horke je promichame s drobne nakrajenou cibuli a nasekanou zelenou petrzelkou, podle chuti je osolime, opeprime a okyselime a zakapeme olejem. Nechame v chladnu poradne ulezet. Podavame jako prilohu k teple uzenine nebo k vajecnym omeletam a chlebu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat