350 g veproveho plecka, 1 cibule, 50 g sadla, sul, pepr, lzicka sladke nebo i palive mlete papriky, 400 g bilych fazoli, cesnek, lzicka kecupu
Na sadle osmahneme na kosticky nakrajenou cibulku, pridame omyte, na kosticky nakrajene veprove maso z plecka, orestujeme, pridame sul, podle chuti sladkou nebo palivou papriku, asi 4 strouzky oloupaneho a prolisovaneho cesneku, podlijeme trochou vody a dusime. Kdyz je maso skoro mekke, smichame je s predem uvarenymi fazolemi, pridame lzicku kecupu a jest echvili dusime. Gulas muzeme nebo nemusime zahustit lzici mouky, kterou rozmichame v trosce studene vody. Podavame s kndlikem nebo se slanymi rohliky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat