1 balíček zmrazených přesmažených bramborových hranolků (1 kg), olej na potření plechu, sůl, 20 dkg šunky nebo šunkového salámu v celku, 20 dkg sýra v celku, kečup na polití, jemně pokrájená řeřicha, pažitka, mladá cibulová nať nebo petrželka na posypání, rajčata, papriky a okurky na obložení
Hranolky rozložíme na olejem potřený, rozehřátý plech a v dobře vyhřáté troubě opečeme dorůžova. Poté je osolíme a promícháme na tenké nudličky pokrájenou šunkou nebo šunkovým salámem. Směs rozložíme do pekáče, posypeme nastrouhaným sýrem a prudce zapečeme až se sýr roztaví. Na talířích polijeme zapečené hranolky kečupem, posypeme řeřichou nebo jinými zelenými bylinkami a obložíme zeleninou
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
14. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat