200 g fazoli, sterilovana okurka, sterilovana kapie, 100 g mrkve, 100 g celeru, 50 g cibule, 10 g praskoveho cukru, ocet, pepr, sul, olej
Den predem namocene fazole uvarime domekka. Okurky, kapie, domekka uvarenou mrkev a celer nakrajime na nudlicky nebo nastrouhame, pridame nasekanou cibulku. Pridame mekke odkapkane fazole, cukr, ocet, koreni, sul a nekolik lzic vody, ve ktere jse varila mrkev a celer. Vsechno dobre promichame a nechame ulezet. Muzeme podavat se lzickou majonezy nebo kysane smetany.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat