160 g čočky,200 g jarní cibulky i s natí,šťáva z 1 citrónu,400 g kudrnatého salátu,350 g rajčat,400 g tuňáka v oleji,mletý pepř, sůl
Čočku přeberte, propláchněte,na 2 – 3 hodiny namočte a uvařte do měkka. Do vychladlé čočky vmíchejte nakrájenou cibulku i s kroužky zelené natě. Osolte, opepřete, případně dochuťte citrónovou šťávou. Servírujte na listech hlávkového salátu, obložené kousky tuňáka a dílky nakrájených rajčat.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat