1 kuře,játra z 1 kuřete, 2 vejce, 3 žemle,1 lžíce másla, mléko, sůl,muškátový květ,1 lžička sekané petrželky,1 lžíce spařených rozsekaných kopřivových listů,olej
Vejce rozklepněte, oddělte bílky a ušlehejte tuhý sníh. Žemle rozmočte v mléce, vymačkejte a utřete s kořením, natěmi, solí, rozehřátým máslem,žloutky a rozsekanými játry. Vmíchejte sníh z bílků. Kuře touto nádivkou
naplňte a zašijte. Vložte do pekáčku, podlijte, vložte do vyhřáté trouby a pečte při 175 °C za občasného podlévání dozlatova
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat