Hrášek s mrkví dusíme do mírného změknutí. Poté přidáme zbývající suroviny s výjimkou másla a ještě krátce podusíme. Před podáváním rozpustíme máslo.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. února 2010
Vařená pšenice se zeleninou
1 hrnek vařené pšenice,1 hrnek zeleného hrášku,1 hrnek na kostičky nakrájené mrkve,1 hrnek jemně nakrájeného kyselého zelí,1 velká jemně nakrájená cibule,1/2 hrnku na kostičky nakrájené červené řepy, asi 1/2 lžičky soli,2 lžíce rostlinného másla
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat